Za korisnike usluga i partnere - Adriasmile | professional tourist agency in Croatia Adriatic

  
Go to content

Main menu:

Za korisnike usluga i partnere

Poštovani iznajmljivači, kolegice i kolege iz turističkih agencija, hotelijeri ...
iako su ovo naše nove stranice, tek odnedavno na web-u stalno, od nedavno prisutne u web prostoru, na dnevnoj bazi ih nadopunjavamo i nadograđujemo i već sada vam nudimo suradnju.
Turistička sezona 2017. će brzo doći, a upiti i booking već sada u X. mjesecu 2016. polako počinje.
Važno : ukoliko vaša destinacija (mjesto, grad, otok, regija ...) već nije zastupljena na našim stranicama rado ćemo je brzo, praktično odmah postaviti i uvrstiti u našu ponudu i prezentirati na ovim web stranicama.
Agencija smo s otoka Krka, ali cilj nam je pokriti tj. ponuditi hotele i privatni smještaj na cijelom Kvarneru, Istri, kontinentu, praktično u cijeloj Hrvatskoj.
Napominjemo jer mislimo da je važno istaknuti da imamo preko 25 godina iskustva rada u turizmu kako u hotelskoj branši i marketingu tako i u radu u turističkim agencijama. Imamo veliku bazu podataka tj. kontakata potencijalnih gostiju, a stranice ćemo svakako aktivno promovirati i na društvenim mrežama, specijaliziranim turističkim stranicama, web forumima za putovanja itd. Također kad stranice budu dovoljno "napunjene" sadržajem i ponudama namjeravamo dosta uložiti u web pozicioniranje i oglašavanje.

Nudimo vam :

Za iznajmljivače, vlasnike apartmana, soba ili pansiona :
- uvrštavanje vašeg objekta, sobe ili pansiona na naše web stranice.
Također ukoliko imate neku posebnu ponudu, last minute akciju isl. istu ćemo također uvrstiti na posebno mjesto na stranici.
Ukoliko sami radite rezervacije ili vam ih radi vaša lokalna turistička agencija upiti gostiju sa naše stranice www.adriasmile.com dolazit će direktno na vašu e mail adresu (ili na e mail adresu koju vi odredite, to može biti e mail adresa i neke druge agencije) i vi dalje korespondirate s gostima i odrađujete proces rezervacije. Dakle, ni nama niti ikome drugom ne plaćate nikakvu proviziju ukoliko upit dolazi direktno na vašu e mail adresu.
Na svakom upitu pristiglom putem naše web stranice istaknuto je da je upit upućen sa www.adriasmile.com , na vama je samo da odgovorite gostu na njegovu e mail adresu koja je naznačena u e mailovima koje ćete dobivati.
Cijena postavljanja tj. oglašavanja vašeg objekta apartmana ili sobe na ovim stranicama je izuzetno povoljna i prijateljska. Praktično sa samo jednom potvrđenom rezervacijom, potvrdom upita koji je stigao putem naše web stranice vi već tada svojom zaradom višestruko pokrivate trošak oglašavanja na našim stranicama, i to za više apartmana. Nudimo vam izuzetno jeftin i efikasan kanal oglašavanja i prodaje vaših kapaciteta.
Drugi oblik suradnje je taj da mi, isključivo na upit i uz konzultaciju s vama za vas radimo rezervacije (korespondenciju s gostima, uplatu akontacije i sve šta je potrebno do dolaska gosta). U tom slučaju upit dolazi na našu e mail adresu. Na vama je samo da nam redovito javljate zauzete termine. Nemamo ništa protiv, naprotiv da u tom slučaju radite s više agencija, sami radite rezervacije isl. U ovom slučaju dogovorit ćemo našu naknadu, proviziju koja je inače niska i prihvatljiva. Ovo preporučamo iznajmljivačima iz Baške.
Također ukoliko niste vični korespondenciji s gostima (pogotovo na stranim jezicima), možete nam proslijediti upit koji ste primili i mi ćemo ga po jako prihvatljivoj naknadi "odraditi" umjesto vas, od početka do kraja.
Sve šta od vas trebamo je opis objekta, opis(i) apartmana ili soba, vaši kontakti i što kvalitetnije slike apartmana ili objekta. Možete nam poslati slike koje već imate, link na vašu ili neku drugu stranicu web stranicu gdje ste prezentirani, sa koje možemo i smijemo skinuti slike. Naša preporuka je da ukoliko ste u mogućnosti angažirate profesionalnog fotografa, jer je kvalitetna slika jako bitna i ona zapravo prodaje proizvod.

Za turističke agencije :
Slično kao i kod privatnih iznajmljivača i vama nudimo izuzetno efikasan, brz i jeftin kanal promocije i prodaje.
Oglasite vaše iznajmljivače, njihove apartmane i sobe na našim stranicama uz izuzetno povoljne cijene. Samo sa jednom rezervacijom pristiglom preko naše stranice pokrit ćete oglašavanje više apartmana.
Upiti dolaze direktno na vašu e mail adresu sa naznakom da je upit došao sa naše web stranice.
Također sve šta od vas trebamo je opis objekta, opis(i) apartmana ili soba, vaši kontakti i što kvalitetnije slike apartmana ili objekta. Možete nam poslati slike koje već imate, link na vašu ili neku drugu stranicu web stranicu gdje ste prezentirani, sa koje možemo i smijemo skinuti slike.

Za hotelijere :
Cilj nam je na našim stranicama prezentirati što više objekata, u budućnosti sve hotele, motele isl. u Hrvatskoj bez obzira na destinaciju, grad, mjesto ... kategoriju i tip hotela isl. Također i posebno istaknuti vaše posebne ponude i aranžmane.
Radimo isključivo na upit, dakle ne trebamo kapacitete u nekom zakupu ili alotmanu, ne blokiramo vaše kapacitete već rezervacije radimo uz opciju ili ako inzistirate bez opcije.
Sve šta od vas trebamo su opis hotela (factsheet) na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku, opise smještajnih jedinica te cijene (alotmanske s naznakom individualnih cijena, ili individualne cijene s naznačenim agencijskim popustom - provizijom). Budući se bavimo i grupama trebamo i grupne cijene.
Također trebamo i fotografije objekta i smještajnih jedinica.
Uvrštavanje na stranice za hotelijere je besplatno, rad isključivo na upit.

Obratite nam se s povjerenjem, za sve informacije rado stojimo na raspolaganju,

s poštovanjem,
ADRIASMILE putnička agencija
 
Back to content | Back to main menu