Ukratko o agenciji ADRIASMILE - Adriasmile | professional tourist agency in Croatia Adriatic

  
Go to content

Main menu:

Ukratko o agenciji ADRIASMILE

Poštovani gosti,
da se ukratko predstavimo.
Turistička agencija smo sa sjedištem u Baški, na otoku Krku, u regiji Kvarner (Sjeverni Jadran, obala, otoci i gorje - Gorski Kotar).
Osnovani smo 2012 godine. Želimo odmah na početku napomenuti kako imamo preko 25 godina iskustva u turizmu, prvenstveno u poslovanju turističkih agencija, hotelskom poslovanju i marketingu.
Naš moto je "Friendly service for individuals & groups" - "Prijateljski servis za individualne goste i grupe". Pod prijateljski servis podrazumijevamo da vam vaš zasluženi godišnji odmor ili poslovno putovanje, aranžman za grupe isl. želimo organizirati što kvalitetnije i po povoljnim, prijateljskim cijenama.
Bavimo se smještajem u hotelima i privatnim apartmanima i sobama, organizacijom izleta, transfera isl.
Šta se hotela tiče možemo ponuditi praktično sve hotele ne samo na otoku Krku i Kvarneru, već i u cijeloj Hrvatskoj po povoljnim cijenama, cilj nam je imati najpovoljnije cijene na tržištu. Dakle osim ugodnog odmora želja nam je da pritom i uštedite. U svakom slučaju možete poslati upit direktno našoj agenciji i željenom hotelu pa vidjeti od koga ćete dobiti bolje cijene.
Ukoliko tražite apartman ili sobu u privatnom smještaju također nam se možete obratiti s povjerenjem.
U ponudi imamo i atraktivan izletnički program.
Na kraju bi željeli istaknuti da su ovo naše nove stranice, trenutno u izradi, stalno ih nadopunjavamo novim sadržajima, apartmanima, hotelima, destinacijama. Ukoliko na ovim stranicama ne pronađete željeni apartman ili hotelski smještaj ili destinaciju (mjesto, grad, otok ...) koji/koju tražite molimo uputite nam opći upit na našu e mail adresu info@adriasmile.com Biti će nam drago poslati vam nekoliko dobrih ponuda. Također naravno stojimo na raspolaganju za sva ostala pitanja.

ŽELIMO VAM UGODAN ODMOR !
S poštovanjem,
ADRIASMILE Team


 
Back to content | Back to main menu